AVÍS LEGAL

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives del'empresa:
Nom empresa: , Restaurant l'Alqueria
Raó social: Alqueria SC
NIF: J17922360
Adreça: Plaça Poeta Marquina, 2 - 17002 - Girona - GIRONA
Telèfon: 972 221 882
Email: info@restaurantalqueria.com
FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.
Informació de preus i serveis amb els corresponents impostos.
El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web:
restaurantalqueria.com
LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre, Restaurant l'Alqueria amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Clàusula RGPD accions comercials i publicitàries:
D'acord amb l'establert en el Reglament General de Protecció de Dades, li informem que les seves dades han estat obtingudes d'una font d'accés públic, i seran incloses en el nostre sistema de tractament. Seran tractades, únicament, per a finalitats de publicitat, promocions i màrqueting que poguessin ser del seu interès. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat.
D'acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, vostè podrà oposar-se en qualsevol moment al tractament de les seves dades amb finalitats promocionals notificant-nos-ho per escrit dirigit a: Alqueria SC - Plaça Poeta Marquina, 2 - 17002 - Girona - GIRONA .
O bé a l'adreça de correu electrònic: info@restaurantalqueria.com, indicant "BAIXA" en l'assumpte.
Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals:
dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat. Per a això podrà enviar un email a: info@restaurantalqueria.com
A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.
Dades identificatives del responsable:

Alqueria SC - Plaça Poeta Marquina, 2 - 17002 - Girona - GIRONA

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria o qualsevol de les seves delegacions.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés aaquesta informació a certs usuaris.
Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria.
La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de Alqueria SC , Restaurant l'Alqueria té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.